Met veel enthousiasme kondigen wij de start aan van het nieuwe verenigingsseizoen van de Heemkundige Vereniging Nuwenspete! Na een korte zomerpauze zijn we weer volop actief en kijken we uit naar een jaar vol boeiende activiteiten, lezingen en evenementen rondom de geschiedenis van Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten.

Terugblik op de eerste vergadering

Het seizoen is inmiddels goed van start gegaan met de eerste bestuursvergadering van het jaar. Tijdens deze bijeenkomst werd teruggeblikt op het afgelopen jaar, werden nieuwe plannen gepresenteerd en stonden we stil bij de successen en knelpunten van het vorige seizoen. Daarnaast hebben we belangrijke zaken besproken, zoals de ontwikkelingen rondom onze huisvesting en de voortgang van verschillende werkgroepen. De avond werd afgesloten met een blik vooruit op de komende activiteiten.

Agenda voor het komende seizoen

Voor het nieuwe seizoen hebben we een gevarieerd programma samengesteld, vol met inspirerende activiteiten. Dit zijn enkele van de activiteiten die op de agenda staan:

  • Lezing Walter Lodewijk
  • De Nunspeetse GeschiedenisQuiz
  • 40-jarig Jubileum Heemkundige Vereniging Nuwenspete
  • 80 jaar bevrijding
  • Open Monumentendag

Houd onze agenda goed in de gaten voor exacte data en meer details over deze activiteiten!

Vernieuwde website

We zijn ook verheugd om de lancering van onze vernieuwde website aan te kondigen! Met een frisse uitstraling en verbeterde functionaliteiten biedt onze website nu nog meer informatie over de activiteiten van de vereniging, ons erfgoed en de verschillende werkgroepen. De agenda is altijd up-to-date, en via de website kunt u eenvoudig lid worden van de vereniging of contact met ons opnemen. Neem snel een kijkje en ontdek wat er allemaal te doen is bij de Heemkundige Vereniging Nuwenspete!

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen bij onze komende activiteiten en zien uit naar een seizoen vol mooie momenten!